Educpass

loading...

We stellen ons voor


Logo educpass

Educpass is gesticht in september 2005 en is een organisatie voor Belgische Nl en Fr leerkrachten van alle onderwijsniveaus en –netten. Het doel van Educpass is leerkrachten te helpen bij het zoeken van documentatie en het op poten zetten van pedagogische activiteiten. Wij zijn dus een tussenpersoon tussen het toeristische of culturele aanbod en de onderwijswereld.

De unieke troef van de actieve leraren !

Wil je je lessen boosten en de theorie een reality-check geven ? Kick je op originele pegagogische uitstappen, off the beaten track, maar vraag je je af of de activiteit aan jouw wensen en die van je leerlingen beantwoordt? Je loopt een beetje verloren in het aanbod en twijfelt waar je de juiste informatie en een betrouwbare partner kan vinden voor een geslaagde en verrijkende buitenschoolse activiteit. Actieve leerkrachten, zoek niet verder. Stap nu mee in het Educpass-avontuur en bereid gratis je toekomstige pedagogische uitstappen voor met een persoon naar keuze. Het Educpass paspoort Het principe van Educpass is gebaseerd op het paspoort met de « verkennerscoupons ».

Wat is dat paspoort precies ?

Een boekje met verkennerscoupons, bonnen die voor elke attractie/museum/tentoonstelling/park eenmaal recht geven op 2 gratis inkomkaarten, heel het jaar lang en bij afgifte aan de kassa van de partners. Een coupon is op naam en voorbehouden voor steunende leden van de organisatie. Jij moet dan eveneens je Educpass-lidkaart tonen die bewijst dat je in het onderwijs werkt. Het doel is in de eerste plaats een eventueel toekomstig bezoek met je leerlingen te voorbereiden. Het paspoort en de coupons zijn strikt persoonlijk.

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
Précédent Suivant
Previous Next
Crew member
Individueele aansluiting
Crew member
Gezamelijke aansluiting
"Papier paspoort"
Het "comfort"-paspoort, de papieren touch.
In het digitale tijdperk blijft papier voor sommigen een onmisbare ondersteuning. Er is niets tastbaarder dan het papier om belangrijke gebeurtenissen aan te kondigen of om een spoor achter te laten... Het is ook door de pagina's van een kleurrijk tijdschrift om te slaan dat men de echte aantrekkingskracht ervan voelt. In het digitale tijdperk geeft papier een intiemere link met de lezer.
Gezamelijke aanvragen voor scholen
Scholen die gezamenlijk het lidgeld van minimum 10 leden overschrijven krijgen een korting en betalen slechts 25 € voor papieren paspoorten.

Hoe handelen ? ...

 • Author

  Ik wil Educpass en de organisatoren voor de reis naar Londen bedanken, het was geweldig.

  Joëlle Barthélemy

  Facebook
 • Author

  Het is een plezier om Educpass te kennen. Om geweldige excursies te maken. Zeer goed plan voor gezinsactiviteiten. Dank u wel.

  Augustin Bouvet

  Facebook
 • Author

  Voor de leerkrachten: wist u dat u tijdens deze Allerheiligenvakantie gratis toegang kunt krijgen tot Walibi, Bellewaerde en Plopsa? Informatie op de site. Begeleiders hebben ook goedkopere tickets!

  Isabelle Chuffart

  Facebook
 • Author

  Dankzij Educpass heb ik nieuwe plaatsen ontdekt om met mijn leerlingen te bezoeken!

  Jérémy Evrard

  Facebook
 • Customer
50.566585 5.579371

Educpass

Notre bureau