Actief lerarenpaspoort

Bezoek toeristische bezienswaardigheden en musea...

Met het Educpass-paspoort kunt u op persoonlijke titel toeristische bezienswaardigheden (opnieuw) gaan bezoeken. Het voornaamste doel is het beoordelen van de pedagogische aspecten van het bezoek voor een eventueel later bezoek met uw leerlingen

De digitale versie ... basisbijdrage = 35 €

Sinds 2021 is onze digitale versie steeds verder verbeterd waardoor deze momenteel op 'kruissnelheid' is.

Steeds meer leden kiezen voor deze versie die heel handig te gebruiken is met een smartphone. De digitale versie is geen app. U kunt hier inloggen (zie procedure), door middel van uw stamboeknummer en wachtwoord.

Als u bent ingelogd, gaat u naar het figuurtje dat naast het logo staat en laat u uw pas verschijnen, die u vervolgens kopieert naar uw fotoalbum op uw telefoon. Nu kunt u een bezoek brengen aan de partners waarvan de foto is voorzien van de letter A. U hoeft dan alleen nog maar de verkennerscoupons op uw scherm te tonen.

De papieren versie ... basisbijdrage = 55 €

De papieren versie was jarenlang erg populair, maar we moeten nu eenmaal met de tijd meegaan. Momenteel bestelt nog maar 10% van onze leden deze versie. U ontvangt dan een plastic pasje (bankpasmodel) samen met uw paspoort met daarin 130 papieren verkennerscoupons. Dit alles wordt verstuurd in een postpakket met bewijs van ontvangst. Dit voorkomt eventueel verlies van het pakket.


De vip-pas (very important pensioengenieter) ... basisbijdrage = 15 €

De vip-pas is uitsluitend beschikbaar voor gepensioneerde leerkrachten. Deze pas biedt 50% korting op het eenpersoonstarief van de aanbieder.

De kortingen zijn alleen geldig voor de pashouder en uitsluitend bij onze partners die ook aan de vip-actie deelnemen.

U ontvangt daarnaast onze brochure  Onderwijs en ontspanning .